Sydens Perle

 

Playlisten

Fredag den 3. august 2018

Kl. 17:45 – Koncert med Playlisten


Playlisten er en powertrio med hang til velsmurt dansevenlig pop. De tre medlem-mer har alle mange års erfaring med at spille festmusik, og ved derfor, hvad der kræves for at sikre den optimale musik til festen … hver gang.

Bandet er ikke som de fleste andre festbands, da trioen har allieret sig med en maskine. En maskine, der kan betegnes som bandets fjerde medlem.

Med hjælp fra den, er det muligt at få tre personer til at lyde af meget mere, end man skulle tro muligt… lyt til demomaterialet, og døm selv!

Playlisten har aftalt med deres gamle venner, bl.a. Rick Astley, George Michael, Thomas Helmig, Justin Timberlake, Peter Gabriel, Dan-seorkesteret, Katy Perry og Michael Jackson, at bandet kun spiller disse kunstneres bedste numre.

 

Kl. 22:00 – Koncert med Nice Try

 

niceTrySydens Perle´s gode venner Nice Try spiller kick-ass hardrock og de lokale drenge giver den max gas. Bandet spiller musik fra dengang der var dømt langt hår, læder, nitter, make-up, og ikke mindst headbanging. Repertoiret består af et bredt udsnit af klassiske hardrock numre fra bands som Twisted Sister, Guns N’ Roses, Def Leppard, GorkyPark og Europe, og mange flere Nice Try spiller melodisk hardrock med kanon power og fede guitar-rifs. Nice Try består af:

Borg: Bas
Sim: Trummer
Thom: Vokal
Troel: Guitar

 

 

 

Lørdag den 4. august 2018


Kl. 9:30

Syden 2 loerdag

Koncert med Mortens Kolonihavehus Live musik og sjov for Børn og barnlige sjæle. Mortens Kolonihavehus er en nyt koncept af den lokale entrepreneur Morten Sand. Mortens har altid ønsket at spille for børnene og har med glimt i øjet og håret højt på strå lavet et lærerigt og indlevende liveshow. Det skal både ses og høres – så kom og syng med – og lær måske lidt om den populær og folkelige musik.

 

Kl. 11:30 – Koncert med Cowboys DK

Cowboys DK spiller akustisk melodisk ROCK fra dengang – kom og syng med.
3 akustiske guitarer, 1 mundharpe, sprøde stemmer og en masse lækre rocknumre.

Hør bl.a numre fra:
Bon Jovi, Guns N’ Roses, U2, AC/DC, Aeros-mith, Bob Dylan, Pearl Jam, Sandmen, Live, Bad Company, Alanis Morrisette, Green Day, DAD, Counting Crowes, Eurythmichs, Soul Asylum, Black Crowes, Europe, Bryan Adams, Mr. Big, Poison m.fl. - > Krydret med sjov og spas & anekdoter.

Kom og syng med!

Cowboys DK består af:
Rasmus Pedersen: Vokal, Guitar & Mundharpe
Thomas Tikjøb: Vokal & Guitar
Mikkel Pedersen: Guitar & Kor

 

Kl. 14:30 Koncert med Konfetti

Konfetti er et ungt festorkester med lokale rødder og en fælles kærlighed til uopslidelig popmusik fra alle årtier.
Vi holder af at fylde dansegulvet -> og med Konfetti ved det musikalske ror, er alle dansetrin tilladt!

Festorkesteret Konfetti består af
Jonathan (keyboard & kor),
Laurits (bas),
Søren (trommer) og
Johannes (sang & guitar)

 

Kl. 18:00 Dinner Koncert med  Aarhus Lounge Quartet  

Aarhus Lounge Quartet spiller først og fremmest gode sange.
Bandets repetoire tager delvist udgangs-punkt i den amerikansk jazz- og bluestradi-tion. Det er velkendt klassikere fra navne som Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Peggy Lee og Nina Simone.
Men inspirationen kommer også i høj grad fra soul og R’n’B musikken med for-tolkninger af blandt andre Ray Charles, The Supremes og Billy Joel.
Alt sammen smagfuldt spillet med bandets helt egen lyd, der er lige dele tradition og nyfortolkning.
Omdrejningspunktet for Aarhus Lounge Quartet er altid den gode melodi.
Mettes varme stemme bliver på fornem vis bakket op af et velspillende band der på samme tid udviser både stor autoritet og legesyge.

menu billet 425Kl. 18:00 – 20:00
Servering af Byfestmenu 2018
Helstegt pattegris med lækkert tilbehør

 Kl. 20:00 – Koncert med Vinderen af  Danmark har Talent 2017 - Jo & The Mofos

Jo The MofosRocksensationen Jo & The Mofos med Johanne Astrid bag trommerne har, efter sejren i ‘Danmark Har Talent’ i 2017, turneret flittigt rundt i hele landet og den massive interesse er ikke blevet mindre.

Den er tværtimod kun blevet større. Lige fra Johannes gæsteoptræden med D-A-D til Snoop Doggs deling og ros af bandets optræden, så har opmærksomheden været enorm fra både indland og udland. Efter bandets spæde start med diverse covernumre som hyldest til rockens allerstørste, så har den naturlige udvikling til selvskrevne numre været utroligt succesfuld. Det hårde arbejde har så sandelig båret frugt. Udgivelsen blev fejret med en TV-premiere på et af numrene i semifinalen til ‘Danmark Har Talent 2018’ dagen efter udgivelsen.

 

 

 

 

Kl. 22:00 – Årets vildeste koncert med Flashback 80’s

Flashback 80s Collage 5På med svedbåndet, bind Converse-skoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80’er festes.

Flashback 80’s har de seneste år markeret sig som et af landets mest dedikerede 80’er bands. Nu er Flashback 80’s klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til de sprudlende farverige 80’er dage, hvor Helmig havde slangekrøller, Michael Jackson stadig var ”Bad” og Tv2 endnu kun var et ungdomsorkester fra Århus.

Flashback 80’s leverer alle de fede gamle 80’er hits, danske såvel som internationale. Så hold fest i selskab med Sanne/Sneakers, Dodo, Tina Turner, Helmig, Tøsedrengene, Ray dee ohh, Halberg/larsen, N.E.W.S, Michael Jackson, og mange, mange flere… Flashback 80’s leverer et energifyldt og farverigt show med godt for både øjne og ører. Bandet består af professionelle musikere, som leverer et show med stort musikalsk overskud og et 80’er glimt i øjet.

Alle må overgive sig når Flashback 80’s sender en lind strøm af 80’er hits ind i øregangene på publikum…